Welkom op mijn site!

Mijn naam is Ton de Pie en ik ben een zelfstandig ondernemer in de bouw. Na een periode van vijftien jaar als timmerman voor een werkgever te hebben gewerkt, startte ik op 1 januari 2000 mijn eigen timmerbedrijf. De eerste jaren ben ik voornamelijk ingehuurd door bouwbedrijven, die op dat moment niet de personeelscapaciteit hadden om een werk te kunnen maken. Na drie jaar nam ik ook, als onderaannemer, het timmerwerk voor diverse projecten en opdrachtgevers aan. 

Waarom mij inhuren of het timmerwerk aan mij uitbesteden?

De kracht van mijn bedrijf is dat ik flexibel ben en zelfstandig werk, over ruime praktijk ervaring en theoretische vakkennis beschik, tekeningen kan lezen en uiteraard voorzien ben van kwalitatief goed gereedschap. Uw klus wordt door mij tot het gewenste resultaat gebracht! Voor particulieren kan ik - indien nodig - uit mijn ruime netwerk ook gespecialiseerde collega's bij uw project betrekken.

 
Ik ben in het bezit van:
- Aannemers en vakdiploma
- KvK-inschrijving (nr.37087412)
- Aansprakelijkheidsverzekering
- VCA
- Var verklaring

Heeft u een timmerman nodig in verband met:

- Nieuwbouw, verbouw, renovatie?
- Drukte?
- Ziekteverzuim?
- Vakantieperiode?
- Ervaring?

Ik kom graag uw opdracht uitvoeren of uw team ondersteunen! Voor bedrijven ben ik tijdelijk of voor langere termijn inzetbaar.
Heeft bovenstaande uw interesse? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ervaring in alvon wanden, stalenwand bekisting, pecafil bekisting, noe bekisting, prefab beton, safe systeem, galerijplaten, balkons, trappenhuis, kelders, fundering herstel, staalconstructies, breedplaatvloeren, kozijnen vervangen/ herstellen, stelkozijnen, keukens plaatsen, stompe deuren afhangen en afmonteren, aanbouw, verbouw, onderhoud, betonbouw, nieuwbouw, renovatie, restauratie, dakkapellen, dakopbouw, dakramen, badkamers enz.