Over mij

Op deze pagina, staan wat sportieve, sociale en noemenswaardige momenten in mijn leven.

Wielrennen

Wielrennen is mijn grote passie. Nadat ik met mijn opa de nodige toertochtjes had gefietst, kreeg ik de smaak te pakken. Als veertien jarige vroeg ik mijn eerste licentie aan. Bij de nieuwelingen behaalde ik drie overwinningen, bij de junioren tien en bij de amateurs, waar ik voor Sauna Diana reed, stond ik drie keer op de hoogste trede. Verder won ik twee keer de Meertour bij de recreanten, diverse criteriums en werd ik in 1991 Nederlands kampioen. Achter twee Belgen werd ik 1992 derde bij de officieuze wereldkampioenschap. Momenteel houd ik mijn conditie een beetje op pijl bij wielervereniging Houd De Ketting Strak in Emst, waar we elke woensdagavond op ons vaste rondje knallen.

Bekijk hier een aantal foto's.

Fotografie

Achter de camera staan om foto's te maken, is ook een hobby van mij. Maar daarnaast heb ik ook voor de camera gestaan als model. In mijn vriendenkring heb ik enkele beroepsfotografen die mij daarvoor benaderden.

Epermannenkalender

In november 2010 werkte ik samen met Martin Hogeboom (fotograaf) en Robbert van Looy (Profsil Lettertechniek) het idee uit om twaalf ondernemers uit de gemeente Epe bloot voor de camera te laten poseren voor het goede doel. In een weekend hadden we twaalf enthousiaste ondernemers gevonden en binnen twee weken lag de kalender bij de drukker. De productie kosten kwamen geheel voor rekening van de deelnemende ondernemers zodat de verkoopprijs van tien euro helemaal naar Blue Ribbon ging. Met een uitverkochte oplage van duizend exemplaren konden we tienduizend euro storten op de rekening van Blue Ribbon. Het mag duidelijk zijn, dat ik met heel veel plezier terugkijk op dit project. Lees verder

Boefje

Martin Hogeboom zocht voor een campagne van de politie regio IJsselland een"internet crimineel". En zo belandde ik ineens als keiharde misdadiger op een poster van het bevoegd gezag.
Bekijk hier het resultaat.


Re-Tyred

Op een zaterdagochtend werd ik gebeld door fotograaf Harold Makaske met de mededeling dat twee modellen voor een fotoshoot die ochtend hadden afgezegd. Daarop volgde de vraag of ik tijd had om in te vallen. Het was voor een onderneming die tassen en riemen ontwerpt en laat maken van gerecyclede autobanden. "Leuk!", dacht ik. Met dit als resultaat.